Pekná novostavba v príjemnom prostredí

Cena:
259 900,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Ulica: Zablatie
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 0 m2
Plocha pozemku: 0 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 274
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predáme novostavbu 4-izbového rodinného domu v Trenčíne časť Záblatie.

Výmera pozemku: 403m2
Zastavaná plocha: 107m2

Dom sa predáva v štádiu štandard. Dom je postavený z tehly Porotherm 300mm. Je zateplený fasádnym polystyrénom 200mm, základ zateplený styrodurom hrúbky 100mm. Okná značky Rehau s izolačným 3 sklom. Stropná izolácia je kameninová vlna zn. Knauff Insulation 400mm. Strecha je valbová s krytinou značky Mediterran.

Dom dispozične pozostáva z obývačky s kuchyňou, 3 obytných miestností, kúpelňou s toaletou, samostatného WC a technickej miestnosti. Kúrenie v celom dome je podlahové s elektrokotlom. Ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom a sú zhotovené rekuperačné jednotky. Vnútorné omietky sú vápenno-cementové namalované bielou farbou. Podhľady sú sadrokartónové. Vypínače a zásuvky sú zn. Legrand. V cene je tiež predprípava na klimatizáciu, predpríprava na krb, teplovzdušné rozvody a vonkajšie žalúzie. V kúpelni, toalete, chodbe a technickej miestosti sú dlažby a obklady. V ostatnej časti domu budú položené plávajúce podlahy a osadené dvere. Terén okolo domu bude upravený, bude položená zámková dlažba a budú zhotovené okapové chodníky. V cene štandard je tiež zahrnutá vonkajšia omietka a oplotenie.

Tichá lokalita, novovybudovaná ulica. Vhodná pre rodiny s deťmi. V okolí je výborná občianska vybavenosť. Zástavka MHD je len 3 minút pešo.

Maklér:

makler
Ing. Ivana Šúňová
00421915944222
ivana.sunova-ZVNC-nextreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.