Skladové priestory na prenájom v Martine - Priekopa 800 - 8000 m2

Cena:
dohodou
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Martin
Obec: Martin
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
 
Stav objektu: pôvodný stav
Podlahová plocha: 8000 m2
ID inzerátu: 69
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

NEXT Reality Vám ponúka na prenájom skladové, výrobné aj kancelárske priestory v Martine.

Lokalita
➢ Areál je situovaný v širšom centre mesta Martin v priemyselnej zóne Martin - Priekopa, priamo na hlavnom ťahu Bratislava – Košice, vo vzdialenosti cca 25 km od mesta Žilina. Najbližšie hraničné prechody do Česka a Poľska sú od mesta vzdialené do 70 km. Železničná nakládka (vlastná vlečka) na trase Praha – BA – KE je priamo v areáli.
➢ Dopravné napojenie - hlavný ťah 1 km, autobusová stanica a železničná stanica 4 km. Charakteristika a účel využitia objektov
V rámci areálu sú k dispozícii skladové, výrobné aj kancelárske priestory. Areál sídla spoločnosti sa skladá z 3 základných objektov:
➢ Sklad priemyselného tovaru – celkovo 17 000 m2, z toho aktuálne voľných cca. 8 000 m2 použiteľných na: obchodné, resp. výrobné priestory, skladové priestory, kancelárske priestory. Súčasťou objektu sú sociálne a hygienické zariadenia.
Min. plocha na prenajom je 800 m2.

➢ Administratívna budova je 3 podlažná – 900 m2. 1
➢ Obslužné hospodárstvo tvorí: kotolňa, garáže – 800 m2 a transformačná stanica.
Objekt je vsúčasnosti využívaný viacerými podnikateľskými subjektmi ako skladové, výrobné a kancelárske priestory. Ochrana celého areálu spoločnosti je zabezpečená strážnou službou. V areáli sú k dispozícii parkovacie miesta.

Občianska vybavenosť
➢ V blízkosti je zastávka pre MHD a prímestské spoje.
➢ V blízkosti je železničná stanica na trati Vrútky – Zvolen.
➢ Vo vzdialenosti cca 400 m od areálu sa nachádza autoservis Galimex.
➢ Vo vzdialenosti cca 200 m od areálu sa nachádza veľkosklad potravín.
➢Vo vzdialenosti 4 km sa nachádza nákupné centrum – Tesco, Baumax, Nay
Elektrodom, Tulip, Billa, Kaufland.
➢ Vo vzdialenosti 1 km bude výjazd z diaľnice D1 k nášmu areálu.

Technický popis
Administratívna budova – konštrukcia budovy je na betónových základoch v trojpodlažnom prevedení, obvodové múry sú z 37 cm tehál. Priečky v celej budove sú z tehál metrického formátu. Okna na celej budove plastové .Strecha zateplená 15 cm vrstvou nobasilom pokrytá fóliou Fatrafolom
Sklad priemyselného tovaru – Založenie objektu je na základových železobetónových pätkách. Podlaha haly je zodvihnutá oproti upravenému terénu o 1,35 m, výškový rozdiel je prekonávaný ľahkými oceľovými a betónovými schodmi z obidvoch strán haly, kde sú betónové zásobovacie rampy. Rampa v prednej aj v zadnej časti je prekrytá prístreškom tvoreným z oceľových stĺpov a s krytinou z VSŽ plechov. Rampy nie sú po celom obvode. Zastrešenie haly je dvojplášťovou izolovanou strechou hrúbky 1,6 m, priestor medzi jednotlivými plášťami strechy je prístupný pre potreby údržby. Nosný systém strechy je tvorený z priehradových oceľových nosníkov. Krytina je z asfaltových privarovaných pásov, zateplená 15 cm vrstvou nobasilom pokrytá fóliou Fatrafolom, na streche sú dva aktívne bleskozvody, ktoré pokrývajú celý objekt a je odkanalizovaná vnútornými dažďovými zvodmi popri obmurovaných betónových stĺpoch. Podlahy sú z liateho asfaltu. Vonkajšie omietky sú vápenné natiahnuté brizolitom a vnútorné omietky sú vápenné hladké. Okná sú na prednej aj zadnej časti plastové . Vráta sú plechové oteplené .

Kotolňa - Obvodové murivo je z tehál hrúbky 370 mm. Fasáda je natiahnutá brizolitom, vnútorné omietky sú vápenné hladké. Strecha má krytinu z pozinkovaného plechu, žľaby a zvody a bleskozvod. Okná sú plechové. Dvere sú plechové, podlahy sú z betónu. V kotolni sú tri kotle, ktorým sa vykuruje celý areál. Na kotolňu je pripojený prístrešok na uhlie, ktorého konštrukcia je z oceľových rámov a zastrešená je vlnitým VSŽ plechom. Strecha má žľaby a zvody. Časť prístrešku je obmurovaná pórobetónovými panelmi hrúbky 30 cm.

Garáže - Obvodové steny objektu sú z pórobetónových panelov hrúbky 30 cm. Založenie objektu je na základových železobetónových pätkách. Podlaha garáži je na úrovni upraveného terénu. Zastrešenie je betónovými prekladmi prelepenými krytinou zasfaltových privarovaných pásov, strecha je odkanalizovaná vonkajšími žľabmi a dažďovými zvodmi. Podlahy sú z liateho asfaltu. V dvoch garážach sú montážne jamy. Vonkajšie omietky sú
vápenné natiahnuté brizolitom a vnútorné omietky sú vápenné hladké. Okná sú na zadných častiach garáží – plechové. Vráta sú plechové.

Výhody objektu
➢ Výhodná poloha v logistickom areáli v priemyselnej časti Martin – Priekopa.
➢ Objekt bol čiastočne zrekonštruovaný v roku 2011 v rozsahu osadením PVC okien
a dverí, položením keramických podláh chodieb a schodísk a zateplenie striech na AB
budove a hlavnom sklade.
➢ Objekt je strážený v nočných hodinách, cez víkend nonstop.
➢ Možnosť parkovania, možnosť vstupu do areálu bez obmedzenia.
➢ Možnosť veľkoplošnej reklamy na fasáde hlavného skladu.

Cena: dohodou

V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle: 0915 944 222 - Ing. Ivana Šúňová

Maklér:

makler
Ing. Ivana Šúňová
00421915944222
ivana.sunova-ZVNC-nextreality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.